INHOUSEDAG

Quades opent de deuren voor nieuwe talenten! 

Tijdens de Inhousedag heb jij een unieke kans om een kijkje te nemen bij ons op de werkvloer. Het is een exclusief evenement waarbij jij je kan oriënteren op de sales wereld, toekomstige collega’s gaat ontmoeten en naar huis gaat met een Recruiter-starterskit! 

Programma

Wij verwelkomen je graag op vrijdag 27 januari vanaf 16:00 aan de Grote Voort 247.  

Het ontvangst zal beneden in de centrale hal zijn door onze Corporate Recruiters Chantal & Rebecca waarna Helmig iedereen ontvangt op de twaalfde verdieping van de IJsseltoren. Hier is het Quades kantoor gevestigd. Het is een luxueus kantoor van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen werken. Daarnaast is er vanaf kantoor prachtig uitzicht over de skyline van de stad! 

Om je goed te kunnen oriënteren op de saleswereld wordt er een presentatie gegeven door Helmig Heerink, de Founder van Quades en Prequre. Tijdens de presentatie worden de volgende punten besproken:

 • Wat het werken bij Quades en als Recruitment Consultant inhoudt.
 • Hoe het trainingsprogramma van Quades eruitziet en op welke manier jij dit kan inzetten op de werkvloer.
 • Op welke manier Quades jouw successen beloont met incentives.
 • Welke begeleiding jij kan verwachten voor een vliegende start van jouw carrière.
 • Dat je in het leukste team van Zwolle kan werken!

Onze Corporate Recruiters Chantal & Rebecca zullen je na de presentatie meenemen voor een rondleiding door de IJsseltoren. Hierdoor krijg je een impressie van het gebouw en de werkomgeving. Ook kunnen zij jou alles vertellen over de leuke extra’s waar Quades gebruik van kan maken in de IJsseltoren. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsrestaurant met de lekkerste broodjes, salades en soepen. Ideaal voor tijdens jouw toekomstige werkdag!

Quades heeft een hecht team en we vinden het leuk als je je snel welkom voelt! Wij vinden het belangrijk dat je jouw toekomstige collega’s kan ontmoeten. Om iedereen te leren kennen is er een speeddate ronde met alle Recruiters waarbij er de ruimte is om alles te vragen. Zo krijg je exclusieve insights over onze werkwijze en de gezelligheid binnen ons team. Achteraf wordt er geborreld met de lekkerste hapjes en drankjes. Na afloop van de Inhousedag en borrel gaat iedereen naar huis met veel nieuwe kennis en een Recruiter-starterkit! 

We ontmoeten jou graag op 27 januari vanaf 16:00 in de IJsseltoren van Zwolle! 

Meld je nu aan! 
(Wees er snel bij: voor de eerste 10 aanmeldingen is er een toffe extra!)

Meld je nu aan!

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.

  Rebecca de Laet

  Corporate Recruiter

  Rebecca@quades.com +31 (0)20 765 7899 LinkedIn