Solliciteren in de duokart (gesloten)

Ervaar de snelheid van recruitment

Functie Recruitment Consultant

Solliciteren op kantoor achter een bureau? Bij Quades niet; het is tijd voor actie! Maak op een unieke manier kennis met Quades en ga in gesprek met Helmig Heerink, de oprichter van Quades. Ben jij in het bezit van een goede portie lef, ambitie en gedrevenheid? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Meld je nu aan voor een snelle start van jouw carrière!

Over de functie

Quades is een recruitmentbureau dat bemiddelt tussen freelance IT-specialisten en de top van de IT-markt. De wereld van de IT staat nooit stil en Quades groeit daarin mee. Om deze groei mogelijk te maken is Quades op zoek naar sales toppers om aan de slag te gaan als Recruitment Consultant.

Aan de start van een carrière binnen Quades begin je met een intensief trainingsprogramma door de oprichter en senioren van Quades. Dit trainingsprogramma staat in het teken van de IT-wereld, sales technieken en onderhandel skills. Na de eerste twee weken training ga je door met de training op de werkvloer. Onder begeleiding van de Recruitment Consultants draai je zo veel mogelijk mee op de werkvloer en leer je het vak kennen en bouw je een netwerk op. Bij Quades staan wij voor ‘’making succes available’’, maar het tempo bepaal jij!

De sollicitatiedag

Op de dag van de sollicitatie wordt je thuis opgehaald door de Audi R8 van Quades en vervoerd naar Kartcentrum Zwolle. Bij aankomst is er een ontvangst door de Corporate Recruiters voor een welkomstpraatje. Kartcentrum Zwolle is recent gerenoveerd waardoor je tijdens het ontvangst al een mooi uitzicht over de kartbaan hebt. Hierna zal worden klaargemaakt om in de kart te stappen.

Eenmaal op de baan stap je in de kart samen met Helmig om te starten met de sollicitatie. In volle vaart over de baan zal je het sollicitatiegesprek met Helmig voeren en in gesprek zijn over het bedrijf, de functie en de ontwikkelingsmogelijkheden die Quades te bieden heeft.

Na afloop van de sollicitatie in de kart zal er onder het genot van een drankje worden nagepraat met de Corporate Recruiters. Heb je na de sollicitatieronde in de kart nog vragen? Stel ze gerust tijdens de borrel na afloop. Na de sollicitatie zal de je weer thuis worden gebracht met de Audi R8 van Quades. Een sollicitatiedag geheel in Quades stijl.

Solliciteer via onderstaand formulier

  • Voeg een CV en motivatie toe (tip: wees niet te bescheiden)
  • Geef aan welk dagdeel jij beschikbaar bent op donderdag 25 augustus
  • Na aanmelding nemen wij contact met je op

Meld je aan

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.

    Rebecca de Laet

    Corporate Recruiter

    rebecca@quades.com +31 (0)20 765 7899 LinkedIn