Over ons

‘Snelle jongens, die wél uitgebreid de tijd voor je nemen’ Zo werd Quades wel eens omschreven door een klant. Eigenlijk vat dat best goed samen wat je van Quades kunt verwachten. Want ja, we staan bekend als het bureau van de hardwerkende levensgenieters. ‘Recruitment, maatpakken en Louboutins’ kopte de regionale courant het nieuws dat Quades een vestiging in Zwolle zou openen. Maar onder dat blinkende uiterlijk draait een fijnzinnig uurwerk waar verdraaid goed over is nagedacht.

Tikkend als een Patek Philippe

Tikkend als een Patek Philippe, het horloge waar je nooit echt de eigenaar van bent. Het is immers zo waardevol dat je slechts de hoeder bent die het bewaard voor de volgende generatie. Zo zien wij recruitment ook. Vooruitgang streven wij slechts na met behoud van het goede. Door terug in de tijd te gaan heeft oprichter Helmig Heerink een inmiddels gerenommeerd bureau weten neer te zetten dat juist erg bij de tijd is. Geen valse nostalgie maar oprechte liefde voor vak wat door Quades als een ambacht wordt uitgeoefend.

Onderzoekend

Ja, die signatuur is paradoxaal. We zijn super snel én we nemen uitgebreid de tijd voor je, we focussen op kwaliteit én dat ook nog eens in grote volumes. Wie met of bij Quades gewerkt heeft weet dat deze tegenstellingen, zoals het een paradox betaamt, slechts ogenschijnlijk zijn. Te grootsprakerig? Zeker niet. Neem het vooral niet alleen van ons aan. Lees vooral eens hoe de IT-ers die wij bedienen over ons schrijven. En bekijk hoe onze consultants hun tijd bij Quades beleven.

Maar als scherpzinnige recruitment consultant wist jij natuurlijk allang hoe je je onderzoek moest doen.

Geen CVs schuiven

Moderne technologie heeft ons vak makkelijker gemaakt. Maar niet altijd beter. Ook wij hebben de nieuwste tools tot onze beschikking. Bij Quades investeren we die tijdswinst echter in waar het echt om gaat: Mensen begrijpen, communiceren op ieder niveau en problemen blootleggen. Dat blijft mensenwerk. Een kind kan immers ook termen uit een CV met een vacaturetekst vergelijken.

Dat je als recruitment consultant de markt kent als je broekzak, trends kan duiden, wet en regelgeving beheerst en je klanten scherp kan adviseren over de beste inhuurvorm achten wij vanzelfsprekend.

Solliciteer direct

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.