Over ons

Jong, dynamisch en snelgroeiend zijn woorden die ons het beste omschrijven. Bij ons krijgt iedereen de kans om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen betere leerschool is dan om je skills in de praktijk te ontwikkelen en een echte beroepsprofessional te worden.

Het recruitment vak

Om de juiste kandidaat te vinden is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en de juiste vragen weet te stellen. Daarnaast schrijf je vacatureteksten voor diverse IT-functies en plaats jij deze op LinkedIn. Je zoekt zelf actief naar potentiƫle kandidaten en screent binnenkomende sollicitaties.

Wanneer de juiste match is gevonden, begeleid je de kandidaat onderweg naar de klant. Jij weet immers alles over de wensen van de klant, en waar de kracht van de kandidaat ligt. Je adviseert, en zorgt dat de afspraken zoals functie, salaris, en looptermijn duidelijk afgesproken zijn zodat er geen verwarring ontstaat.

De IT-branche

Zonder enige ervaring kunnen we jou opleiden tot een geweldige Recruitment Consultant. De eerste twee weken word jij intensief getraind. Je zult stapsgewijs meer wegwijs worden in het vakgebied. Tevens hebben wij alle kennis en kunde in huis om je tussentijds te blijven trainen. Zolang jij ongeremde motivatie hebt, kunnen we er samen voor zorgen dat jij je doelen behaalt!

  • Snelheid
  • Extra mile
  • Specialistisch
  • Persoonlijk & professioneel

Werken bij Quades

Wanneer je bij Quades komt werken moet je weten dat er drie belangrijke woorden zijn; geld, groei en gezelligheid.

Geld
We vinden het belangrijk dat je veel geld kunt verdienen naarmate je goede prestaties verricht

Groei
Er zijn eindeloze doorgroeimogelijkheden waardoor jij je grenzeloze ambities kunt waarmaken.

Gezelligheid
Ons motto is “work hard, play hard”. Hard werken zal zeker worden beloond bij Quades.

Wie zoeken we?

Wij zijn een jong bedrijf waar inzet en hard werken gewaardeerd wordt. Je zult in jezelf moeten investeren en naarmate je beter in het vak wordt, zal jouw input worden beloond door middel van eindeloos veel deals met bijbehorende bonussen en incentives!

Wil je weten hoe wij werken?

Een kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het er bij ons aantoe gaat en wat Quades precies doet? Op ons YouTube kanaal vind je diverse video’s waarin dit duidelijk naar voren komt!

Solliciteer direct

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.