Sollicitatie Champagne vaart (gesloten)

Startersfunctie Recruitment Consultant 

Bij Quades zijn we van alle markten thuis. We zijn te vinden op de weg, in de lucht en in het water! Zie je het voor je? Op een heerlijke, zonnige zomerdag in augustus aan het dobberen in de stadsgrachten van Zwolle? Onder genot van een goed glas Champagne bespreken wij wie jij bent, wat jouw ambities zijn en wat jouw toegevoegde waarde bij ons zal zijn. Wie kan dat nou zeggen? Een sollicitatiegesprek op een prachtige sloep onder genot van een heerlijk glas Champagne! Een unieke kans die je niet aan je voorbij kunt laten gaan. Toch liever op de weg of in de lucht jouw gesprek voeren? Bekijk dan de andere sollicitatiemogelijkheden.

Over de functie

Het leven van een Recruitment Consultant is veelzijdig en enorm dynamisch. Het ene moment lever jij een pitch aan, en het andere moment ben je kandidaten aan het interviewen voor een project.

In de eerste twee weken zal je een intensieve interne training krijgen. Na deze periode krijg je wekelijks nog extra trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen zodat jij kunt uitbloeien tot een echte professional. Sales ervaring is geen must, wij leren je alles! Het enige wat je meebrengt is HBO werk- en denkniveau, en een gezonde dosis ambitie.

Waar ga jij je zoal mee bezig houden?

  • Het aantrekken van nieuwe klanten en kandidaten
  • Zowel telefonisch als face to face contact onderhouden met jouw klanten, kandidaten en netwerk
  • Het begeleiden van IT-professionals naar de perfecte klant
  • Het oplossen van spoedaanvragen om professionals te plaatsen

Wat kun je verwachten?

Bij Quades maken we graag gebruik van al het moois dat Zwolle te bieden heeft. In dit geval zijn dat de prachtige stadsgrachten! We ontmoeten elkaar op de stijger, en stappen de sloep op. Al varende laat je zien wat je te bieden hebt, en vertellen wij jou wat je van ons kunt verwachten. Ondertussen geniet je van een goed glas wijn, vers bereide sashimi en overheerlijke oesters. Nadat we jouw toekomstplannen binnen Quades hebben besproken, genieten we na en proosten we op jouw carrière bij Quades!

Solliciteer via onderstaand formulier

  • Geef aan voor welk type interview jij je aanmeldt, daarnaast is het handig om een 2e optie door te geven voor het geval optie 1 al vol zit (er is namelijk beperkte beschikbaarheid)
  • Voeg een CV en motivatie toe (tip: wees niet te bescheiden)
  • Na aanmelding nemen we contact met je op

Meld je aan

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.