Sollicitatie in een Lamborghini

Startersfunctie Recruitment Consultant 

We get it. Dat jij niet ieder sollicitatiegesprek in een kantoorruimte wil doorbrengen begrijpen wij maar al te goed. Ondanks dat onze kantoorruimte al mooier is dan gemiddeld, doen we er graag een schepje bovenop. Bij Quades bewegen we graag vooruit, en het liefst met grote snelheden. Uiteraard behouden we ten alle tijde kwaliteit! Daarom bieden we deze unieke kans om jouw sollicitatiegesprek te voeren in een Lamborghini! Say what?!

Over de functie

Het leven van een Recruitment Consultant is veelzijdig en enorm dynamisch. Het ene moment lever jij een pitch aan, en het andere moment ben je kandidaten aan het interviewen voor een project.

In de eerste twee weken zal je een intensieve interne training krijgen. Na deze periode krijg je wekelijks nog extra trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen zodat jij zal uitbloeien tot een echte professional. Sales ervaring is geen must, wij leren je alles! Het enige wat je meebrengt is een HBO werk- en denkniveau, en een gezonde dosis ambitie.

Waar ga jij je zoal mee bezig houden?

  • Het aantrekken van nieuwe klanten en kandidaten
  • Zowel telefonisch als face to face contact onderhouden met jouw klanten, kandidaten en netwerk
  • Het begeleiden van IT-professionals naar de perfecte klant
  • Het oplossen van spoedaanvragen om professionals te plaatsen

Wat kun je verwachten?

Op een willekeurige doordeweekse dag stappen we na een korte kennismaking de prachtige Lamborghini in. Klik je gordel goed vast, sit back and relax. Ondertussen worden je allerlei vragen gesteld en overtuig jij ons van het feit dat jij onze nieuwe Recruitment Consultant gaat worden! Heel Zwolle zal weten dat Quades op de weg was! Na deze unieke sollicitatie stap je uit, en kunnen we elkaar hopelijk “de elleboog” geven op jouw glansrijke toekomst bij Quades.

Solliciteer via onderstaand formulier

  • Voeg een CV en motivatie toe (tip: wees niet te bescheiden)
  • Na aanmelding nemen we contact met je op

Meld je aan

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.