Sollicitatie tijdens skydiven (gesloten)

Startersfunctie Recruitment Consultant

The sky is the limit? Niet bij Quades! Tijdens je carrière bij Quades zal je veel hoogtepunten beleven. Hoe je dit invult is aan jezelf. Het enige wat wij van jou willen zien is lef, gedrevenheid en ambitie om naar de top van het bedrijfsleven te vliegen. Durf jij de sprong te wagen? Maak een vliegende start door je aan te melden voor deze unieke sollicitatiekans. Liever met beide benen op de grond blijven staan? Meld je dan aan voor een van onze andere unieke sollicitaties.

Over de functie

Het leven van een Recruitment Consultant is veelzijdig en enorm dynamisch. Het ene moment lever jij een pitch aan, en het andere moment ben je kandidaten aan het interviewen voor een project.

In de eerste twee weken zal je een intensieve interne training krijgen. Na deze periode krijg je wekelijks nog extra trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen zodat jij kunt uitbloeien tot een echte professional. Sales ervaring is geen must, wij leren je alles! Het enige wat je meebrengt is een HBO werk- en denkniveau, en een gezonde dosis ambitie.

Waar ga jij je zoal mee bezig houden?

  • Het aantrekken van nieuwe klanten en kandidaten
  • Zowel telefonisch als face to face contact onderhouden met jouw klanten, kandidaten en netwerk
  • Het begeleiden van IT-professionals naar de perfecte klant
  • Het oplossen van spoedaanvragen om professionals te plaatsen

Wat kun je verwachten?

We ontmoeten bij de IJsseltoren en rijden samen naar de skydive locatie in Teugen. Eenmaal op locatie, hijsen we ons in een pak, en maken we ons gereed voor de sprong. Het zal een enorme uitdaging worden, maar tijdens de sprong mag jij ons overtuigen van je toekomstplannen! Waarom ben jij onze nieuwe Recruitment Consultant? Weet je ons te overtuigen? Zodra we met beide benen op de grond staan, kunnen we jou hopelijk feliciteren met je nieuwe baan!

Solliciteer via onderstaand formulier

  • Geef aan voor welk type interview jij je aanmeldt, daarnaast is het handig om een 2e optie door te geven voor het geval optie 1 al vol zit (er is namelijk beperkte beschikbaarheid)
  • Voeg een CV en motivatie toe (tip: wees niet te bescheiden)
  • Na aanmelding nemen we contact met je op

Meld je aan

Het maakt niet uit of je trainee bent of senior. Bij Quades maak je altijd stappen.